Menu

Closer to nature

Met de fles voeden moet een ontspannen en fijne ervaring voor u en uw baby zijn

Closer to nature

Closer to nature

Wij hebben onze Closer to Nature flessen ontwikkeld met de gedachte dat baby’s het gelukkigst zijn als alles natuurlijk gaat - vooral als ze honger hebben!

Centraal binnen de serie Closer to Nature staat onze bekroonde babyfles, die speciaal ontwikkeld is om de natuurlijke voedingsreflexen van uw baby aan te moedigen.

We hebben alle accessoires en hulpmiddelen zo gemaakt dat het ook uw leven makkelijker maakt - van sterilisatoren en voor baby’s goedgekeurde fopspenen tot onze eenvoudig te gebruiken reeks borstkolven.

Easi-Vent™ fles

Easi-Vent™ fles

Onze bekroonde reeks van BPA-vrije babyflesjes zijn ontwikkeld samen met experts in borstvoeding om uw baby’s natuurlijke voedingspatroon te ondersteunen. We hebben de unieke, eenvoudig op te klikken speenvorm ontworpen om de natuurlijke flexibiliteit, buigzaamheid en beweging van een moederborst na te bootsen. Samen met het zeer gevoelige ventiel zorgt dit voor een intuïtieve manier van voeden, die comfortabel en relaxed is.

Bekroonde babyflessen

Bekroonde babyflessen

  • Speen ontworpen om de natuurlijke flexibiliteit en het gevoel van de moederborst na te bootsen
  • Super-gevoelig ventiel
  • Zachte siliconen speen met natuurlijk gevoel
  • Eenvoudig vast te houden fles met speen voor langzame doorloop
Spenen

Spenen

Elke babyfles wordt geleverd met een speen met langzame doorloop, ideaal voor baby’s tussen de 0 en 3 maanden oud. Als uw baby groeit, hebben we een reeks van spenen, waarmee uw baby eenvoudig kan drinken, waaronder medium, snelle en variabele doorloop.

Veel kleuren

Veel kleuren

Onze unieke voedingsfles is beschikbaar in 5oz/150ml, 9oz/ 260ml en 11oz/340 ml grootte en diverse kleuren en decoratieve opties om de wereld van uw baby op te fleuren!

close

Het lijkt erop dat u in een ander land bent Website veranderen?

Negeren